Solutii complete de parcare | ELMAS
Solutii complete de parcare | ELMAS
Solutii complete de parcare | ELMAS

WÖHR Bikesafe

Solutia rapida de a-ti parca bicicleta in mod automat, oferind atat siguranta, cat si economie de spatiu

Numarul de biciclete standard si biciclete electrice din orasele germane este in continua crestere. In plus, acestea vor juca un rol cheie in modul in care oamenii se vor deplasa in orase, in viitor. Prin urmare, o intrebare importanta pentru orasul compact de maine este cum se pot parca bicicletele intr-un mod care sa ofere siguranta, economie de spatiu, sa fie atragator si sa se integreze armonios cu zonele publice. Sistemul WÖHR Bikesafe reprezinta un raspuns la problema spatiului de parcare din orase. Sistemul automat de parcare pentru biciclete demonstreaza ca acestea pot fi stocate in siguranta, rapid si cat mai compact posibil.

Sistemul WÖHR Bikesafe parcheaza bicicletele in mod automat si ocupa foarte putin spatiu. Functionarea standard se realizeaza printr-un chip RFID. Pentru utilizarea in zone publice exista si diverse optiuni de functionare si de plata. Sistemul Bikesafe este disponibil in diferite modele. Exista versiuni constructive de tip turn, put si combinate. Are nevoie de spatiu redus: pana la 122 de biciclete pot fi parcate in varianta de tip turn pe o suprafata de aproximativ 38 m² si pana la 128 de biciclete in versiunea de tip put.


Varietate de utilizare si design

Sistemul Bikesafe este potrivit pentru toate modelele de biciclete standard cu o greutate de pana la 30 kg, o latime a ghidonului de 76 cm si o inaltime de 125 cm. Pe langa o fatada standard din panouri din aluminiu, WÖHR ofera si o fatada din sticla. Sunt posibile si modele personalizate, astfel incat sistemul Bikesafe sa se potriveasca aspectului urban.
Exemple pentru optiunile de fatada instalate de catre client ar putea fi lemnul sau inoxul. Sunt posibile si fatadele care suporta spatii publicitare, iluminat si plante. Greutatea maxima permisa a fatadei este de 50 kg.

 • Exemplul de fatada 1: Furnitura WÖHR - combinatie de aluminiu si sticla

 • Exemplul de fatada 2: Sticla si inox (instalate de client)

 • Exemplul de fatada 3: Sticla si lamele din lemn (instalate de client)

 • Exemplu de model 4: lemn si plante (instalate de client)

Acces rapid: bicicleta dvs. este disponibila in cateva secunde

Accesul rapid la bicicleta in centrele oraselor este crucial. Chiar si la orele de varf nu va trebui sa asteptati in intuneric sau sa intampinati dificultati in identificarea bicicletei dvs. din parcarile de biciclete supraaglomerate situate in fata garii, scolii sau universitatii. Pentru ca sistemul WÖHR Bikesafe are nevoie de doar 16 secunde pentru a livra bicicleta. "Am dezvoltat un sistem automat de parcare extrem de rapid pentru biciclete," explica Ferhan Çokgezen, Sef Vanzari pentru sistemul Bikesafe in cadrul WÖHR. "Prin urmare, folosim o singura zona de intrare - disponibil deasemenea si cu doua intrari - deoarece tehnologia sistemului central se ocupa atat de livrare, cat si de revenire. Va aducem bicicleta direct si asiguram timpi extrem de rapizi de acces. Totul este automat, rapid si in conditii de siguranta."

 • Imaginea 5: Tehnologia de prindere transporta bicicleta din zona de intrare catre zona de depozitare.

 • Imaginea 6: Sistemul WÖHR Bikesafe poate stoca pana la 122 de biciclete pe o suprafata de aproximativ 38 m². Sinele de roti pe care sunt stocate bicicletele sunt aranjate intr-un mod care permite economia spatiului, in jurul unui ascensor vertical central.

Biciclete stivuite compact - bine protejate impotriva intemperiilor si riscului de furt

Proprietarii pot transfera rapid bicicletele catre sistemul de parcare din zona de intrare. Bicicletele sunt rotite pe sina de sprijin de catre biciclist. Dupa aceea, senzorii evalueaza greutatea bicicletei si inregistreaza cererea de parcare. Poarta glisanta din zona de livrare se deschide si bicicleta este impinsa in interior pana se opreste. Cipul RFID confirma procesul de stocare, iar bicicleta este dusa automat in sistemul de stivuire si i se aloca un spatiu in sistemul Bikesafe - bine protejata impotriva intemperiilor si evenimentelor nedorite. "Functioneaza foarte usor," spune Ferhan Çokgezen. "Sistemul nostru este proiectat pentru longevitate. Avem un sistem Bikesafe supus unor teste pe termen lung in showroomul de la sediul WÖHR inca din aprilie 2016." In prezent, dupa peste doua milioane de proceduri de parcare care simuleaza o activitate de peste 20 de ani, sistemul Bikesafe continua sa functioneze perfect.

 • Exemplul de fatada 1
 • Exemplul de fatada 1
 • Exemplul de fatada 1
 • Exemplul de fatada 1
 • Exemplul de fatada 1
 • Exemplul de fatada 1
| Politica cookies | Politica GDPR