Budapest-Parksafe580.jpg
Youtube Logo

ACTIVARE CONȚINUT YOUTUBE

Da, aș dori să mi se afișeze conținut de pe Youtube. Sunt de acord că, făcând acest lucru, datele mele personale vor fi transmise operatorului portalului din care provine conținutul, astfel încât acesta să poată analiza comportamentul meu. Puteți afla mai multe informații în politica noastră de confidențialitate.

Accept
Budapest-Parksafe580.jpg

Franklin Parkohóláz / Budapest, Hungary / PARKSAFE 580

Construcție în structură: Sistemul Parksafe pentru parcarea publică „Franklin Parkolóház”, Reáltanoda utca 5., Budapesta, Ungaria.

Ideea creării a 200 de locuri de parcare publice pe un spațiu de 300 de metri pătrați pe partea care nu se află pe un drum public a unei clădiri monument istoric, ca parte a unui proiect de renovare a fost recunoscută prin premiul EPA din 2009, decernat de Asociația Europeană de Parcare. Tehnologia de ultimă generație îndrumă șoferul prin garajul automat de parcare urbană. Tichetele și barierele reprezintă un peisaj familiar și facilitează procesul de parcare. Semnele electronice indică șoferului poarta de intrare către care trebuie să se îndrepte. Camerele înregistrează o imagine a plăcuței de înmatriculare, astfel încât automobilul să poată fi ușor găsit și preluat de la unul dintre cele patru turnuri, chiar dacă se pierde tichetul.

PLANURILE PROIECTULUI