Youtube Logo

ACTIVARE CONȚINUT YOUTUBE

Da, aș dori să mi se afișeze conținut de pe Youtube. Sunt de acord că, făcând acest lucru, datele mele personale vor fi transmise operatorului portalului din care provine conținutul, astfel încât acesta să poată analiza comportamentul meu. Puteți afla mai multe informații în politica noastră de confidențialitate.

Accept

Haifa / Haifa, Israel / Combilift 543

Lifturile combinate și lifturile de parcare de la specialistul în spații de parcare WÖHR creează locuri de parcare de înaltă calitate pentru un total de 148 de autovehicule într-un proiect de construcție rezidențială cu pretenții în metropola portuară israeliană Haifa.

Strada Habiba Reich din sudul orașuluiHaifa șerpuiește prin zone rezidențiale dens construite pentru a ajunge până la cele două blocuri noi construite de-a lungul străzii. Aici, pe panta dintre stânci și pădurea densă, a apărut un spațiu de locuit de lux în două blocuri de zece etaje pentru locuitorii vibrantului oraș universitar. Deoarece dezvoltarea densă a cartierului exclusiv și zona puternic profilată a permis doar câteva locuri de parcare în jurul clădirii, parcarea subterană a fost optimizată pentru a utiliza la maxim spațiul disponibil. Acest lucru a fost posibil cu „German Engineering“ de la WÖHR, specialistul pentru creșterea densității locurilor de parcare din Friolzheim.

 

Parcare cât pentru trei etaje pe un singur etaj

Pentru a utiliza în mod optim nivelul de parcare din subsol, proiectanții s-au decis pentru o combinație de lifturi mecanice WÖHR și module semiautomate WÖHR Combilift. Astfel, sub clădiri s-u putut crea în total 148 de locuri de parcare. Șapte lifturi combinate WÖHR 543 în diverse combinații modulare permit parcarea pe un total de trei niveluri. Lifturile de parcare mecanice WÖHR din seriile 405 și 450, fiecare cu două niveluri de parcare, au fost instalate acolo unde geometria spațiului nu permitea utilizarea lifturilor combinate. Aici s-au utilizat instalații simple și duble cu lățimi de platformă între 270 și 540 cm. „La acest proiect, flexibilitatea crescută la proiectare a dat roade împreună cu lifturile de parcare WÖHR”, declară doamna Ferhan Niepelt, director de marketing WÖHR.

 

Parcare facilă și manipulare comodă

Transferul autovehiculelor se face la nivelul din mijloc dintre cele trei niveluri de parcare în cazul lifturilor combinate. După ce utilizatorul activează procedura de parcare, sistemul automat de manevrare fie mută vehiculul pe orizontală într-un spațiu liber, fie îl transportă la nivelul de parcare de deasupra sau cel de dedesubt. Mașinile sunt protejate în spatele porților în timpul manevrării, putând fi deschise din nou abia după ce au fost mutate. Lifturile combinate sunt acționate comod folosind o telecomandă, un chip sau printr-o aplicație pentru smartphone. Lifturile mecanice de parcare sunt dispozitive de ridicare cu platforme pentru unul sau două vehicule fiecare, cu care utilizatorul însuși controlează locul de parcare dorit. Ridicarea și coborârea se face cu o cheie.

 

Specificaţii produs:

  • 7x lift combinat 543 2,0
  • 1x lift de parcare 450 D 2,0
  • 1x lift de parcare 450 E 2,0
  • 13x lift de parcare 405 E 2,0
  • 6x lift de parcare 405 D 2,0
  • În total 148 locuri de parcare
  • Lățimi de platformă la instalații simple de până la 270 cm
  • Lățimi de platformă la instalații duble de până la 540 cm
  • Greutate autovehicul max. 2,0 t

INFORMAȚII TEHNICE

Informații despre produs