Youtube Logo

ACTIVARE CONȚINUT YOUTUBE

Da, aș dori să mi se afișeze conținut de pe Youtube. Sunt de acord că, făcând acest lucru, datele mele personale vor fi transmise operatorului portalului din care provine conținutul, astfel încât acesta să poată analiza comportamentul meu. Puteți afla mai multe informații în politica noastră de confidențialitate.

Accept

Kiryat Motzkin / Kiryat Motzkin, Israel / PARKLIFT 440/405

Pentru un nou complex de blocuri în Kiryat Motzkin, o zonă rezidențială exclusivistă la nord de Haifa, specialistul în parcări WÖHR din Friolzheim a furnizat și a instalat lifturi de parcare mecanice pentru un total de 178 de locuri de parcare.

Kiryat Motzkin se află pe coastă Mării Mediterane la nord de Haifa. Pe Ofra Haza Street se ridică momentan un nou cartier de locuințe cu blocuri cu dotări superioare. Aici vor locui în principal cupluri și tinere familii din aglomerația urbană din jurul orașului Haifa. Pentru acest grup țintă extrem de mobil trebuia creat un spațiu de parcare adecvat - ținând cont, bineînțeles, de densitatea ridicată a clădirilor din Israel.

 

Lifturile de parcare manuale WÖHR extind spațiile de parcare

În impresionantul ansamblu de clădiri s-a integrat un garaj modern. Pe lângă locurile de parcare convenționale, există acum 47 de lifturi mecanice de la liderul mondial din Friolzheim pentru piața creștere a densității spațiilor de parcare WÖHR. Acolo unde în mod normal doar 89 de mașini ar putea parca, există acum 178 de locuri de parcare pe două niveluri de parcare. Pentru aceasta s-a utilizat în principal liftul de parcare WÖHR 440 ca instalație simplă și dublă, cu lățimi de platformă între 260 și 540 cm. Acolo unde a fost necesară o înălțime mai mică de instalare din motive structurale, s-a luat decizia de a folosi două ascensoare de parcare din seria 405. La acestea, intrarea în nivelul inferior s-a realizat cu o pantă de 14 procente. Înclinația reduce înălțimea constructivă și mai mult în comparație cu modelul 440. Mulțumită încărcării maxime a platformei de 2.000 kg, lifturile de parcare WÖHR pot ridica fără probleme și SUV-urile grele. Ridicarea și coborârea platformelor se face manual de către utilizator și este autorizată printr-o cheie obișnuită.

 

Specificaţii produs:

  • 1x lift de parcare 405 E 2,0
  • 1x lift de parcare 405 D 2,0
  • 8x lift de parcare 44 E 2,0
  • 39 x lift de parcare 440 D 2,0
  • În total 178 locuri de parcare
  • Înălțimi de autovehicul de 200 cm
  • Lățimi de platformă la instalație simplă de până la 270 cm
  • Lățimi de platformă la instalație dublă de până la 540 cm
  • Greutate autovehicul 2,0 t