Youtube Logo

ACTIVARE CONȚINUT YOUTUBE

Da, aș dori să mi se afișeze conținut de pe Youtube. Sunt de acord că, făcând acest lucru, datele mele personale vor fi transmise operatorului portalului din care provine conținutul, astfel încât acesta să poată analiza comportamentul meu. Puteți afla mai multe informații în politica noastră de confidențialitate.

Accept

Ra'anana / Ra'anana, Israel / PARKLIFT 440/411

Dacă este vorba de a câștiga spațiu de parcare suplimentar într-o perioadă scurtă de timp, lifturile de parcare de la compania din Friolzheim WÖHR sunt prima opțiune. În orașul israelian Ra’anana, pentru un parc tehnologic au apărut într-o perioadă de livrare și construcție foarte scurtă 354 de locuri de parcare noi pentru autovehicule.

Ra’anana High Tech Park este un complex de birouri și industrial în orașul Ra’anana, nu departe de Tel Aviv. Aici și-au dat mâna forța inovatoare și spiritul întreprinzător: Nenumărate concerne internaționale lucrează printre altele la tehnologii sustenabile pentru viitor. Nu e de mirare că Ra‘anana, ca oral „verde“ este creditat cu un nivel ridicat al calității vieții.

 

Extinderea spațiilor de parcare fără a consuma suprafețe

Abordarea conștientă a resurselor limitate este aici la ordinea zilei. O resursă extrem de limitată este spațiul de parcare: Pentru că garajul pe trei etaje din High Tech Park a început să nu mai aibă spații, proprietarii au decis să creeze spațiu de parcare suplimentar în spațiul existent cu ajutorul lifturilor de parcare WÖHR - în mare parte fără modificări structurale majore! S-au instalat două soluții de parcare dependente mecanicîn cele două niveluri superioare de parcare, și anume 6 lifturi de parcare 411 WÖHR și 100 casete de parcare 401 WÖHR. Pentru nivelul de parcare inferior s-a decis utilizarea a 47 de lifturi mecanice WÖHR 440 cu coborâre în versiunile simplă și dublă.

 

Parcare dependentă, parcare avantajoasă

Liftul de parcare 411 și caseta de parcare 401 sunt sisteme de parcare dependente. Aceasta înseamnă că pentru coborârea nivelului superior de parcare cel inferior trebuie să fie liber. Acest lucru face manevrarea ceva mai dificilă, însă se poate renunța astfel la puț. Modulele se ancorează simplu pe fundația de beton existentă. Fiecare lift de parcare 411 și fiecare casetă de parcare 401 preia câte două autovehicule. Construcția simplă permite și utilizarea în aer liber, la care însă s-a renunțat în Ra’anana.

 

Liftul de parcare 440: Alegerea când dedesubt este aer

Pentru nivelul de parcare 3 cel mai de jos s-au utilizat diverse variante de lift de parcare WÖHR 440. Aici este vorba de lifturi de parcare mecanice, carosabile orizontal, cu două niveluri. Spre deosebire de modelele menționate mai sus, un lift de parcare 440 poate fi ridicat sau coborât dacă există deja vehicule pe ambele niveluri. La solicitarea unui utilizator autorizat, liftul de parcare se ridică sau coboară până la nivelul podelei, astfel încât să se poată parca orizontal pe placa de acoperire sau pe nivelul inferior ce poate fi coborât. Indiferent dacă sunt simple sau confortabile - soluțiile de parcare de la WÖHR oferă varianta potrivită pentru orice nevoie.

 

Specificaţii produs:

  • 6x lift de parcare 411 E 2,0
  • 100x castă de parcare 401
  • 13x lift de parcare 440 E 2,0
  • 24x lift de parcare 440 D 2,0
  • În total 354 locuri de parcare
  • Lățimi de platformă la instalații simple de până la 240 cm
  • Lățimi de platformă la instalații duble de până la 480 cm
  • Greutate autovehicul max. 2,0 t