Youtube Logo

ACTIVARE CONȚINUT YOUTUBE

Da, aș dori să mi se afișeze conținut de pe Youtube. Sunt de acord că, făcând acest lucru, datele mele personale vor fi transmise operatorului portalului din care provine conținutul, astfel încât acesta să poată analiza comportamentul meu. Puteți afla mai multe informații în politica noastră de confidențialitate.

Accept

RAMAT HASHARON / RAMAT HASHARON, Israel / PARKLIFT 405/461

Locuri de parcare ce pot fi coborâte și peste care se poate circula în zona de intrare a unui garaj subteran? Un exercițiu simplu pentru flexibilele lifturi de parcare WÖHR. ”Parcatoarele undercover” au fost folosite acum la un proiect de construcții în orașul israelian Ramat haSharon la nord-est de Tel Aviv.

Într-o râvnită zonă rezidențială din sud-vestul orașului Ramat haSharon se află luxoasa clădire Moriah 8, care impresionează deja din exterior prin arhitectura sa inovatoare. Pentru parcarea subterană, pe lângă spațiile de parcare convenționale, au fost necesare soluții suplimentare inteligente pentru utilizarea optimă a suprafețelor carosabile. Trei lifturi de parcare mecanice de la WÖHR oferă „experiențe” inovatoare de parcare.

 

Ce nu se vede nu mai stă în drum

S-au utilizat două sisteme de parcare mecanice diferite de la WÖHR: Două lifturi de parcare de tip 461S cu puț oferă spațiu suficient pentru un total de trei autovehicule. Când este coborâtă, placa de acoperire este carosabilă și este utilizată într-un caz ca loc de parcare, iar în celălalt ca pasaj către alte locuri de parcare convenționale. La o solicitare a unui utilizator autorizat, placa de acoperire se ridică la liftul de parcare 461. Platforma de parcare inferioară se ridică din puțul de dedesubt și devine carosabilă când este în poziția finală orizontală.

 

În zona de intrare a parcării subterane s-a instalat și un lift de parcare compact de tipul 405D pentru două locuri de parcare retractabile cu intrare înclinată. Când este coborât, liftul de parcare este carosabil, vehiculele parcate dedesubt fiind întotdeauna perfect protejate de umezeală sau murdărie de la vehiculele care circulă pe deasupra. Aceasta este eficiența de primă clasă pentru spațiul de parcare!

 

Specificaţii produs:

  • 2x lift de parcare 461 E 2,0
  • 1x lift de parcare 405 D 2,0
  • În total 4 locuri de parcare
  • Înălțimi de până la 200 cm pentru autovehicule
  • Lățimi de platformă la instalație simplă de până la 270 cm
  • Lățime de platformă la instalație dublă 540 cm
  • Greutate autovehicul max. 2,0 t