Orchard Road / Singapore / MULTIPARKER 740

Singaporezii își iubesc autoturismele. Parcare sigură și curată, în loc de parcări neventilate cu mai multe etaje.

268 Orchard Road a fost proiectat de Raymond Woo & Associates Architects, un birou local de arhitectură. Noua clădire se află în mijlocul unui loc preferat de consumatori, între Bidenford Road și Cairnhill Road. Clădirea din oțel și sticlă cu douăsprezece etaje adăpostește magazine elegante de la Dior la Armani, de la Hermès la Chanel și restaurante, iar la ultimul etaj o bancă privată exclusivă își primește clienții.
 
Prin sistemul Multiparker 740, WÖHR a reușit să ofere o alternativă convingătoare de optimizare a spațiului, care se armonizează cu impresionantul concept de ansamblu al clădirii.
 
Un număr de 62 de locuri de parcare au fost construite într-un raft înalt, în partea din spate a clădirii. O caracteristică specială a acestei soluții de parcare este spațiul de parcare închis între etajul patru și etajul opt. Cele opt niveluri de parcare cu patru rânduri succesive de locuri de parcare sunt accesate folosind un ascensor care se deplasează 25 m, fiind amplasat în lateralul clădirii. Tehnologia complet automată cu rafturi înalte necesită ca autoturismele să fie conduse pe o placă rotativă, cu palet de parcare integrat pe care sunt parcate ulterior. Locurile de parcare pot fi folosite de clienți și de public.

 

Datele sistemului:

  • WÖHR  Multiparker 740 - 62 locuri de parcare
  • Suprafața totală de parcare aprox. 242 m²
  • Suprafață de parcare pentru fiecare loc aprox. 3,9 m²
  • Timp de acces minim aprox. 120 sec
  • Timp de acces maxim aprox. 170 sec
  • Timp de acces mediu aprox. 145 sec
  • Capacitatea procesului de parcare aprox. 29 de autoturisme/oră

 

Vă rugăm să solicitați un exemplar gratuit din „Parken³” printr-un  e-mail către info@woehr.de.

PLANURILE PROIECTULUI