Palantine Bunker Hill / San Diego, USA / Combilift 543

Partenerul nostru Harding Autopark Systems a folosit două sisteme WÖHR Combilift 543 pentru a crea 28 de locuri de parcare în parcarea subterană.

Palatine Bunker Hill este o colecție de reședințe de lux situate la doar câțiva pași de inima centrului orașului San Diego și Balboa Park. Fiind primul sistem de parcare semi-automat instalat în San Diego, a fost aprobat de către Departamentul de Pompieri și Oraș și a creat un punct de referință pentru modul în care sistemele de parcare trebuie să fie proiectate, instalate, testate și aprobate pentru oraș.

Combilift 543 este un sistem de parcare semi-automat. Principiul de bază al Combilift 543 este că există un nivel subteran, un nivel la suprafața de rulare și un nivel deasupra. Cele 3 niveluri de parcare și autoturismele pot fi abordate individual, fără a fi nevoie să deplasați un autoturism. Prin mutarea platformelor de parcare, operațiunea de parcare pe toate locurile de parcare este posibilă complet independent. Platformele largi (270 cm) fac intrarea și ieșirea din sistemul de parcare deosebit de convenabil.

O altă caracteristică specială sunt ușile glisante integrate cu elemente din sticlă, care oferă un aspect și o senzație de lux. Clientul a acordat o mare atenție detaliilor la placarea fațadei deasupra și în jurul sistemului. Fiecare rezident care cumpără o platformă din garaj își poate opera sistemul de parcare semi-automat folosind aplicația opțională pentru smartphone, precum și cipurile RFID programate. În cadrul sistemului de parcare au fost instalate și stații de încărcare pentru autoturismele electrice.

SPECIFICAȚIILE PROIECTULUI

  • 2 sisteme WÖHR Combilift 543
  • 28 locuri de parcare pe 3 niveluri
  • Operare prin aplicație sau cip RFID
  • Coloane universale pentru încărcare electrică
  • Uși glisante vitrate
  • Smart Profile 2.0

PLANURILE PROIECTULUI