Youtube Logo

ACTIVARE CONȚINUT YOUTUBE

Da, aș dori să mi se afișeze conținut de pe Youtube. Sunt de acord că, făcând acest lucru, datele mele personale vor fi transmise operatorului portalului din care provine conținutul, astfel încât acesta să poată analiza comportamentul meu. Puteți afla mai multe informații în politica noastră de confidențialitate.

Accept
Youtube Logo

ACTIVARE CONȚINUT YOUTUBE

Da, aș dori să mi se afișeze conținut de pe Youtube. Sunt de acord că, făcând acest lucru, datele mele personale vor fi transmise operatorului portalului din care provine conținutul, astfel încât acesta să poată analiza comportamentul meu. Puteți afla mai multe informații în politica noastră de confidențialitate.

Accept

BIKE-PARKING-LIFT

SISTEMUL DE PARCARE A BICICLETELOR CARE SETEAZĂ NOI STANDARDE ÎN MATERIE DE CONFORT ȘI UTILIZAREA OPTIMĂ A SPAȚIULUI

Bike-Parking-Lift® este un sistem complet nou de parcare pentru biciclete care maximizează eficiența spațiului, ușurința în utilizare și rentabilitatea. Cu acest sistem de ridicare a bicicletelor, spațiile de depozitare a acestora pot fi organizate și gestionate optim, într-un mod în care niciun alt sistem de parcare pentru biciclete nu o poate face.

Acesta stabilește standarde în ceea ce privește confortul, un sistem perfect de organizare și utilizare optimă a spațiului, dimensionat în ceea ce privește volumul și suprafața. În plus, impresionează prin cea mai bună eficiență și cea mai mare eficacitate în combinație cu planificarea spațiului disponibil. Bike-Parking-Lift® și experiența noastră în optimizarea, planificarea și conceperea spațiilor pentru parcarea bicicletelor vor inspira constructori, manageri și proprietari de biciclete deopotrivă!

RIDICARE CONFORTABILĂ „FĂRĂ GRAVITAȚIE”: PRINTR-UN SISTEM CARE ÎNVINGE PROPRIA GREUTATE A BICICLETEI

Acesta ridică orice bicicletă și o aduce în poziția de parcare suspendată! Bicicletele cu o greutate de până la 30 kg (cum ar fi cele electrice) sunt ridicate fără efort și în siguranță în poziția de parcare verticală. Soluția Kinetic special dezvoltată învinge gravitatea propriei greutăți a bicicletei pur mecanic, astfel încât aceasta este mutată automat din poziția orizontală în poziția de parcare suspendată, fără niciun efort.  Numim acest sistem „Fără gravitație”.

IDEAL PENTRU BICICLETE DE ORICE DIMENSIUNE - DE LA BICICLETE DE COPII LA BICICLETE DE TOURING.

Sistemul este construit pentru a stoca biciclete de orice dimensiune; de la bicicleta de copil la un touring pentru adult. Eficiența mecanică a dispozitivului No-Gravity Lifter poate fi ajustată individual și optim, astfel încât fiecare bicicletă, de la cea mai ușoară la cea mai grea (e-bike), să fie adusă optim în poziția de parcare orizontală printr-o mișcare lină. Pentru ca fiecare bicicletă să poată fi adusă în poziția de parcare de către proprietar - de la copil la senior - fără niciun efort - și înapoi.

DESIGN INDUSTRIAL MODERN ȘI CREAT PENTRU UTILIZARE ÎNDELUNGATĂ

Designul Bike-Parking-Lift® convinge prin aspectul industrial atemporal, modern și simplu. Se potrivește în orice arhitectură, indiferent dacă este veche sau nouă. Factorul de formă este conceput în așa fel încât să nu fie supus tendințelor și, astfel, să arate modern timp de zeci de ani. Calitatea materialului folosit garantează o utilizare îndelungată.

Bike-Parking-Lift® este rezistent la climă și intemperii, iar designul său foarte robust îl face ideal pentru utilizarea în zone publice, cum ar fi locurile de parcare din zona gărilor, galeriilor comerciale etc.

CAPACITATE MAXIMĂ DE PARCARE A BICICLETELOR PE MP ȘI PLANIFICAREA OPTIMĂ A SPAȚIILOR.

Sistemele existente de parcare pentru biciclete necesită fie o reglare a înălțimii camerei (mai mare de 210 cm), fie o creștere a suprafeței camerei pentru a obține numărul prescris de locuri de parcare pentru biciclete. Cu toate acestea, aceste modificări aduse construcției sunt factori generatori de costuri foarte mari. De aceea am dezvoltat sistemul Bike-Parking-Lift® pentru a obține un echipament global perfect, constând din planificarea spațiului inclusiv pentru mecanismul de parcare al bicicletelor, adaptat pentru o înălțime ideală a încăperii de 210 cm (de ex. din subsoluri), care trebuie să îndeplinească cerințe ridicate:  • Costuri totale reduse din punct de vedere economic
  • Capacitate maximă biciclete pe mp
  • Cu până la 40% mai multe locuri de parcare ca soluție de modernizare
  • Confort maxim pentru proprietarii de biciclete datorită dispozitivului de ridicare „fără gravitație”
  • Îndeplinește regulile de siguranță chiar și în timpul utilizării zilnice
  • Asigură o ordine constantă de parcare prin planificarea optimă a spațiului și amplasarea dispozitivului de ridicare pentru biciclete

 

UȘOR ȘI SIGUR DE UTILIZAT

La dezvoltarea și utilizarea sistemului Bike-Parking-Lift®, ne-am asigurat că grupul țintă de utilizatori - de la copii mici până la vârstnici - poate folosi telescaunul fără probleme. De aceea ne-am concentrat în special pe siguranță și aplicarea fără probleme în timpul dezvoltării, astfel încât utilizarea sistemului pentru biciclete să fie simplă și sigură.


AFLAȚI MAI MULTE DETALII DIN SITE-UL BIKE-PARKING-LIFT!

INFORMAȚII TEHNICE

Informații despre produs

SUNTEȚI INTERESAT DE PRODUS?

Completați acum chestionarul de produs