ELMAS S.R.L. - PROFILUL COMPANIEI

ELMAS este specialistul regional în domeniul instalațiilor de ridicat. Din 1990, având la bază capital integral privat românesc, compania și-a dezvoltat un portofoliu complet de produse și servicii în sectorul instalațiilor de ridicat, pentru a oferi clienților accesul la un nivel ridicat de calitate. Sunt numeroase aplicații industriale, comerciale sau rezindețiale care utilizează echipamentele și soluțiile noastre. În prezent, când optimizarea fluxului de materiale este foarte importantă, ELMAS este partenerul și specialistul tău. Înțelegem nevoile clienților noștri și am conceput soluții dedicate care răspund unui nivel ridicat de rentabilitate și fiabilitate. De la ascensoarele pentru persoane sau materiale, sistemele de parcare auto, macaralele industriale, stivuitoarele, sistemele de depozitare până la utilajele forestiere – portofoliul nostru conține produsul adecvat pentru aplicația dumneavoastră. Din anul 2000, compania ELMAS este reprezentant exclusiv în România al producătorului german WÖHR Autoparksysteme GmbH. Avem capacitatea de a oferi pe piața românească gama completă de sisteme de parcare auto fabricate în Germania, alături de un pachet diversificat de servicii: consultanță, montaj, piese de schimb, mentenanță și service. De la înființare și până azi, dezvoltarea companiei ELMAS s-a bazat pe investiții importante în creșterea capacității de producție, optimizarea mediului de lucru, concepția și dezvoltarea de soluții și produse competitive, protejarea mediului înconjurător și sustenabilitate.

WÖHR Autoparksysteme GmbH - PROFILUL COMPANIEI

WÖHR dezvoltă, produce și instalează sisteme de parcare compacte de șase decenii. Afacerea noastră de familie oferă azi cea mai extinsă gamă de produse proprii, la nivel mondial, pentru soluții de parcare - de la sistemele duble tradiționale până la sistemele automate cu 1000 sau mai multe locuri de parcare. Astăzi, tehnologia noastră și soluțiile fiabile sunt mai solicitate ca niciodată. Creșterea urbanizării și deficitul de șantiere, îndeosebi, necesită soluții de parcare inteligente care să ofere cel mai mare număr de locuri de parcare pe o suprafață cât mai mică posibilă, păstrând în acelați timp caracterul orașului - zonele urbane de înaltă densitate au nevoie de parcări de înaltă densitate.  Competențele de bază ale WÖHR constau în crearea de soluții specifice clienților și proiectelor, care să crească durabilitatea parcărilor. Deoarece soluțiile noastre de parcare sunt mai compacte, cu atât mai mult spațiu poate fi conservat pentru spațiile publice sau verzi. Rețeaua noastră de vânzări, care se întinde pe mai mult de 60 de țări, ne ajută să răspundem rapid cerințelor clienților. WÖHR este partenerul ideal pentru soluții de parcare inteligente, durabile și rentabile.

 

Wir verdichten Parkraum.

Vedere aeriană a locației companiei din Friolzheim, Germania

Parcare Verde

Prin proiectele noastre internaționale, WÖHR se implică activ în strategia Green Parking. Parcările cu spații reduse pun capăt căutării unui loc de parcare adecvat, reduc emisiile de carbon din oraș și, datorită unei amprente la sol mai mică, conservă și spațiile verzi.  Rezultatul: mai puțin stres și o calitate a vieții îmbunătățită. Avem soluția perfectă pentru nevoile dumneavoastră - fie pentru parcarea autoturismelor, fie pentru biciclete.

Platzsparend Parken, Flächenschonend Parken, weniger Emission, Nachhaltigkeit, Umweltfreundlich.
GREEN PARKING - soluții individuale de parcare!

CALITATE FABRICATĂ ÎN GERMANIA

WÖHR produce în Germania și acordă cea mai mare prioritate calității produselor. Facilitățile noastre de producție cuprind opt hale care ocupă aproximativ 12.000 de metri pătrați și sunt echipate cu tehnologie de vârf pentru debitare laser, perforare, îndoire și sudare.

Laser, Schweißroboter, Stanz- und Nibbelmaschinen, Gesenkbiegepressen, CNC-Fräsen u.v.m.
Sistem digital de stocare, foarte eficient care asigură un ciclu optim

ÎMBUNĂTĂȚIRE SISTEMATICĂ

Sistemele de management al calității au fost, desigur, utilizate în industria auto de zeci de ani. De asemenea, WÖHR lucrează cu un sistem certificat de management al calității din 1997. Auditurile periodice de reînnoire au rolul de a rămâne întotdeauna la înălțimea cerințelor. În acest moment, gestionăm proverbiala calitate WÖHR pe baza standardului actual de management al calității ISO 9001:2015.

Laser, Schweißroboter, Stanz- und Nibbelmaschinen, Gesenkbiegepressen, CNC-Fräsen u.v.m.

FUNDAȚIA OTTO WÖHR

 Fă bine și vorbește despre asta. Doar atunci fapta bună poate găsi pe cineva dispus să o imite, inspirat să ia atitudine. Datorită educației precare a copiilor, acționarii companiei WÖHR Autoparksysteme GmbH (fostă Otto Wöhr GmbH) s-au reunit în 2008 pentru a înființa Fundația Otto Wöhr. Cu un capital de fond de 50.000 de Euro, principalul său scop este sprijinarea educației copiilor si adolescenților.

În coordonare cu directorii școlilor elementare din Friolzheim, Wimsheim și Mönsheim, în imediata apropiere a sediului, precum și cu școala gimnazială din Heimsheim, fundația oferă un sprijin intens prin intermediul terapeuților instruiți, în special pentru elevii cu deficit de limbaj, citire, ortografie și matematică. Ne asumăm responsabilitatea socială și ne propunem să pregătim copiii și adolescenții pentru un viitor durabil. Contribuția Fundației Otto Wöhr este una strict financiară. Profesorii și elevii care vor fi susținuți sunt aleși de birourile directorilor din școli.