News

28
Jun 2021

PARCARE VERDE - DECIZIA RESPONSABILĂ DE MEDIU ÎN CAZUL PARCĂRII

Oamenii se înghesuie în orașe. Odată cu creșterea urbanizării și concentrării „habitatului orașului”, zilnic se emit cantități mari de CO2. Un autoturism de dimensiuni medii cu motor diesel care străbate străzile din interiorul orașului timp de aproximativ o oră dimineața, generează aproximativ 400 de grame de emisii de CO2.
Procentul autovehiculelor electrice comparativ cu cele cu motoare cu combustie este încă scăzut. Pentru a crește numărul de autoturisme electrice, guvernul federal din Germania ar dori să vadă șapte până la zece milioane de autoturisme electrice pe drumuri până în 2030. Alte țări, precum Norvegia, vor să interzică vânzarea de autovehicule noi alimentate cu benzină și motorină din 2025, în favoarea celor electrice.


Stâlpi pentru stațiile de încărcare

WÖHR a recunoscut această tendință în electromobilitate și oferă deja clienților soluții ecologice pentru instalarea de stații de încărcare electrică direct în zona locurile de parcare, într-un mod compact și estetic. În afară de hardware, clienții primesc și sfaturi de utilizare, deoarece încărcarea electrică ne oferă cele mai diverse opțiuni tehnice. Ce tip de conexiune de alimentare este necesară? Care este timpul mediu de încărcare? Ar trebui să existe o taxă pentru consumul de energie? Există suficientă putere de la prize pentru a alimenta clădirea și autoturismul cu energie?

07
Apr 2021

Parklift 450 Extra-lat. Ultra-flexibil

Sistemul WÖHR Parklift 450 disponibil acum cu o lățime a platformei de până la 300 cm.

În prezent autoturismele devin din ce în ce mai puternice și au lățimi mari, cu fiecare actualizare a modelului. Sistemele de parcare WÖHR pot stoca în mod fiabil SUV-uri, de mulți ani. Pentru a ne asigura că acest lucru rămâne valabil și în viitor, având în vedere tendința continuă de „mare și frumos”, furnizorul locurilor de parcare din Friolzheim oferă acum alternative noi, foarte largi:

Sistemul mecanic WÖHR Parklift 450 pentru unități individuale este disponibil acum nu doar la lățimi standard ale platformei de la 230 până la 270 cm, dar și pentru lățimi de 280, 290 sau 300 cm. Celelalte specificații pentru înălțimea autoturismului (până la 205 cm) și sarcina maximă (3.200 kg) rămân în continuare accesibile, acestea continuând să fie suficiente pentru masa netă a autoturismelor.