Dubai / Dubai, United Arab Emirates / Parklift 461

În Dubai City, Emiratele Arabe Unite, unul dintre cele mai vizitate și mai bogate orașe din lume, terenurile de dezvoltare sunt rare. Chiar dacă banii nu sunt o problemă pentru unii rezidenți, utilizarea optimă a spațiului este esențială pe terenurile private. Un proprietar a solicitat două sisteme duble cu un nivel suplimentar de parcare subterană pentru flota sa de autoturisme high-end. Soluția a fost sistemul WÖHR Parklift 461!

Sistemul de parcare: WÖHR Parklift 461 2.6 D

Spațiul de parcare subteran cu protecție solară suplimentară în partea superioară este o idee bună în Dubai City. În mod regulat, temperatura depășește 40 de grade din aprilie până în septembrie. În acest proiect, sistemele de parcare construite au fost poziționate în unghi drept, lângă intrarea vilei.
Acest lucru nu numai că permite rezidenților să intre în casă din doar câțiva pași, dar și sistemele de parcare beneficiază de umbra vilei, timp de câteva ore în fiecare zi. Coloanele construcției supraterane se așează pe plăcile de acoperire ale celor două sisteme WÖHR 461-2.6 D, care sunt poziționate unul lângă celălalt. Acestea oferă spațiu pentru până la opt autoturisme în curtea mică. Pentru a menține în siguranță capacitatea suplimentară de încărcare a autoturismelor, a fost selectată versiunea Parklift cu încărcarea maximă pe platformă de 2.600 kg.

 

Soluție personalizată cu platformă extra-largă


Pentru ca ieșirea din autoturism să fie și mai convenabilă, lățimile platformei Parklift au fost extinse la cererea clientului, de la lățimea standard de 500 până la 540 cm. Sistemul de parcare mecanică Parklift 461-2.6 D este la fel de ușor de utilizat ca oricând: fiecare Parklift are două spații accesibile orizontal, pe două niveluri. Nivelul inferior de parcare poate fi coborât complet în subteran, nivelul superior se află la același nivel cu solul și este acoperit cu plăci de gresie de culoare deschisă, la fel ca restul curții. Acest lucru oferă un aspect curat și armonios, accentuând și oferind o protecție optimă autoturismelor de mare valoare ale proprietarului.


Specificațiile produsului:

  • 2 sisteme WÖHR Parklift 461 D 2,6
  • Un total de 8 locuri de parcare - 4 subterane, 4 supraterane
  • Înălțimea autoturismului 200 cm
  • Lățimea fiecărei platforme 540 cm
  • Greutatea autoturismului 6 t
  • Platformă din profil clasic

PLANURILE PROIECTULUI