Youtube Logo

ACTIVARE CONȚINUT YOUTUBE

Da, aș dori să mi se afișeze conținut de pe Youtube. Sunt de acord că, făcând acest lucru, datele mele personale vor fi transmise operatorului portalului din care provine conținutul, astfel încât acesta să poată analiza comportamentul meu. Puteți afla mai multe informații în politica noastră de confidențialitate.

Accept

Kameha / Düsseldorf, Germany / MULTIPARKER 740

Excelență în design rezidențial de-a lungul Schlossufer Rhine Bank în Düsseldorf

Kameha-Residence Düsseldorf
Arhitecți: tecARCHITECTURE, 8272 Ermatingen, Elveția
Management de proiect: LH&E Group, 8272 Ermatingen, Elveția
Sistem de parcare auto: WÖHR Multiparker 740
 
Grupul Lifestyle Hospitality & Entertainment este o companie de management hotelier de succes care încorporează hoteluri internaționale de stil de viață, stațiuni de lux, reședințe private stilizate și evenimente gastronomice de primă clasă. Prin implementarea renumitei sale strategii de management de proiect bazată pe patru piloni (proiectare și arhitectură, excelență în servicii, retragere și sărbători, viabilitate și tehnologie viitoare), Grupul LH & E a poziționat cu succes remarcabila marcă „Kameha”, care a primit o serie de premii de excelență naționale și internaționale.
 
Reședința Kameha din Düsseldorf constituie un alt element important în lista de proiecte LH & E. Proiectate și construite cu multă atenție pentru detalii pe o suprafață desfășurată de aproximativ 13.000 de metri pătrați, cele 59 de apartamente extraordinare experimentale oferă servicii de primă clasă și facilități în stilul tipic Kameha.
 
Serviciile de proiectare pentru reședințe de lux nu pot decât să includă facilități de parcare confortabile pentru o parcare rapidă și sigură a autoturismelor. Prin urmare, arhitecții au optat pentru sistemul de parcare automat Multiparker 740 al WÖHR, oferind 98 de locuri de parcare în subteran, gestionate printr-un set de două cabine de intrare și ieșire a autoturismelor.

 

Datele sistemului:

  • 2 x Multiparker 740 - 98 locuri de parcare
  • Suprafața totală de parcare aprox. 708 m²
  • Suprafață de parcare pentru fiecare loc aprox. 7,2 m²
  • Volumul total de parcare aprox. 4.815 m³
  • Volumul de parcare pentru fiecare loc aprox. 49 m³
  • Timp de acces minim aprox. 105 sec.
  • Timp de acces maxim aprox. 240 sec.
  • Timp de acces mediu aprox. 165 sec.
  • Capacitatea procesului de parcare aprox. 50 de autoturisme/oră

 

Vă rugăm să solicitați un exemplar gratuit din „Parken³” printr-un  e-mail către info@woehr.de.

PLANURILE PROIECTULUI