WÖHR Car Parking Sytem Combilift
Youtube Logo

ACTIVARE CONȚINUT YOUTUBE

Da, aș dori să mi se afișeze conținut de pe Youtube. Sunt de acord că, făcând acest lucru, datele mele personale vor fi transmise operatorului portalului din care provine conținutul, astfel încât acesta să poată analiza comportamentul meu. Puteți afla mai multe informații în politica noastră de confidențialitate.

Accept
WÖHR Car Parking Sytem Combilift

Haagener Str. / Lörrach, Germany / COMBILIFT 543

Parcare personalizată pe trei niveluri: WÖHR Autoparksysteme GmbH a finalizat un nou proiect într-o instalație modernă dintr-o construcție comercială și rezidențială, chiar în centrul orașului Lörrach, Germania.

Arhitect: Moser Architekten, Lörrach
Sistemul de parcare: WÖHR Combilift 543
 
WÖHR Autoparksysteme GmbH a finalizat un nou proiect într-o instalație modernă dintr-o construcție comercială și rezidențială, chiar în centrul orașului Lörrach. Sistemul de parcare semiautomat de tip Combilift 543 oferă locuitorilor clădirii construite de Stradinger & Risorgi Industrie- + Wohnbau GmbH, 14 locuri de parcare pe cinci grile și trei niveluri de parcare stivuite.
 
Utilizatorii din Lörrach au locuri de parcare alocate în sistem și vor folosi întotdeauna aceleași spații. În combinație cu platformele orizontale care facilitează accesul, acest lucru oferă rezidenților o soluție de parcare cu cel mai mare confort.
 
Sistemul din Lörrach funcționează în mod convențional folosind cipuri RFID pe un panou de operare. Clientul a ales porți glisante din aluminiu anodizat de înaltă calitate pentru proiectarea vizuală.
 

Specificațiile produsului:

  • WÖHR Combilift 543 tip standard
  • 5 grile una lângă alta, 3 niveluri de parcare stivuite
  • Funcționate prin cip RFID
  • Lungimea maximă a autoturismului de 500 cm
  • Înălțimea maximă a autoturismului de 175 cm
  • Sarcina pe platformă este de 2.600 kg