One Tower Bridge / London, UK / COMBILIFT 542

Parcare premium în Londra

Arhitecți: PTAL Architects, Londra
Sistem de parcare auto: WÖHR Combilift 542 Tip Premium
 
Cel mai recent proiect al nostru cu un sistem Combilift 542 este situat direct de-a lungul Tamisei, la poalele Tower Bridge. Arhitectura fascinantă, amenajările interioare deosebite, serviciile de administrare și de securitate, plus facilitățile de parcare superioare oferă rezidenților un sentiment autentic de confort și bunăstare. Elementele de finisare din aluminiu, ușile vitrate și opțiunile moderne de funcționare sunt câteva dintre caracteristicile de specialitate din specificațiile sistemului relevant.
 
Versiunea Combilift 542 Premium oferă un confort maxim de parcare pentru autoturisme mari și mici. SUV-urile, limuzinele și autoturismele sport pot fi parcate în siguranță și confort pe o platformă de parcare placată cu aluminiu. Operațiunile sistemului de parcare sunt ușor gestionate folosind un cip RFID, programat pentru a stoca codul de parcare individual al utilizatorului. Autoturismele sunt stivuite în siguranță în spatele ușilor din sticlă securizată, rezistente la spargere, unde doar utilizatorii pot accesa autoturismele proprii.
 
Instalațiile de parcare subterană radiază o atmosferă lucioasă de ansamblu, reflectată de sistemul de iluminat încorporat de-a lungul pereților culoarului de acces și pe tavan. Culorile utilizate pentru acest sistem Combilift sunt adaptate culorilor utilizate în parcarea convențională subterană.
 

Date despre produs:

  • WÖHR Combilift 542 Tip Premium
  • Grilă de 17 x 3 rânduri pentru un total de 85 de locuri de parcare
  • Înălțimi ale autoturismului de până la 205 cm
  • Greutate maximă a autoturismului de 2,6 t
  • Cadre pentru uși din aluminiu
  • Uși acționate electric
  • Funcționare prin sistem cu cip RFID

Informații despre produs