Luxemburg-Parksafe582-2.jpg
Youtube Logo

ACTIVARE CONȚINUT YOUTUBE

Da, aș dori să mi se afișeze conținut de pe Youtube. Sunt de acord că, făcând acest lucru, datele mele personale vor fi transmise operatorului portalului din care provine conținutul, astfel încât acesta să poată analiza comportamentul meu. Puteți afla mai multe informații în politica noastră de confidențialitate.

Accept
Luxemburg-Parksafe582-2.jpg

Conseil d'Etat / Luxemburg, Luxembourg / PARKSAFE 582

Renovare și conversie: Parksafe pentru „Conseil d´Etat” și „Ancienne Clinique St. Joseph”, 3-5, Rue Sigefroi, Luxemburg.

Clădirile Conseil d'Etat și Clinique St. Joseph, situate în inima orașului vechi al Luxemburgului, au fost transformate și renovate în conformitate cu cerințele arhitecturale și istorice. Sistemul de parcare automat este introdus la subnivelul 2 prin intermediul unui ascensor auto. Acest sistem este prevăzut cu două rânduri de locuri de parcare situate unul în spatele celuilalt, pe laturile din dreapta și din stânga ale transportorului vertical, care are un puț lung pentru a ajunge în vârful instalației. Un echipament de transfer instalat pe transportor deplasează autoturismele către ambele compartimente. Pentru a maximiza spațiul disponibil, trei locuri de parcare sunt amenajate unul lângă altul, în fiecare compartiment și la fiecare nivel. Sistemul benzii transportoare și software-ul stochează autoturismele în mod sigur și fiabil.

PLANURILE PROIECTULUI