WÖHR Car Parkers Combilift
Youtube Logo

ACTIVARE CONȚINUT YOUTUBE

Da, aș dori să mi se afișeze conținut de pe Youtube. Sunt de acord că, făcând acest lucru, datele mele personale vor fi transmise operatorului portalului din care provine conținutul, astfel încât acesta să poată analiza comportamentul meu. Puteți afla mai multe informații în politica noastră de confidențialitate.

Accept
WÖHR Car Parkers Combilift

Turbinveien / Oslo, Hasle Tårn, Norway / COMBILIFT 543, 551, 552

Locuințe de ultimă generație, în combinație cu o parcare care aduce economie de spațiu: sistemele de parcare semiautomate de tip Combilift 543, 551 și 552 oferă locuitorilor proiectului rezidențial din Oslo, 100 de locuri de parcare pentru autoturismele lor.

Arhitect: ARCASA arkitekter AS
Sistem de parcare auto: WÖHR Combilift pentru 100 de locuri de parcare auto
 
Odată cu construirea de noi apartamente pe locul unei foste fabrici de turbine, orașul Oslo realizează unul dintre cele mai mari proiecte rezidențiale din țară - direct în orașul vechi din Oslo, la doar câteva minute de mers pe jos din centrul orașului, unde WÖHR Autoparksysteme GmbH a finalizat și un nou sistem de parcări. Sistemul de parcare semiautomat tip Combilift 543, 551 și 552 oferă locuitorilor uneia dintre clădirile rezidențiale nou construite de AF Group AS, 100 de locuri de parcare pentru autoturismele lor.
 
Proporția enormă de peste 30% autoturisme electrice face din Norvegia pionierul absolut în materie de electromobilitate. Prin urmare, nu este surprinzător faptul că acest proiect include 25 din coloanele noastre universale care permit încărcarea autoturismelor electrice în parcare.
 
În ceea ce privește conceptul de funcționare, clientul a ales și aplicația noastră WÖHR Smart Parking, cea mai inteligentă tehnologie, „de ultimă generație” la momentul construcției sale și, fără îndoială, pentru o anumită perioadă de timp, și care facilitează o utilizare foarte convenabilă a sistemului de parcare cu telefonul smart.

Specificațiile produsului:

  • WÖHR Combilift 543, 551, 552
  • Dispus parțial pe două rânduri
  • Funcționare prin aplicația WÖHR Smart Parking 
  • 25 coloane universale pentru încărcare în parcare
  • Porți electrice cu cadru din aluminiu
  • Lungimea vehiculului 5000 mm
  • Înălțimea vehiculului 2050 mm
  • Capacitatea portantă a platformei 2.600 kg
  • 100 locuri de parcare