WÖHR Oslo Hasle Tarn, Parking Plattform 501
Oslo, Hasle Tarn, Parking Platform WÖHR 501
Oslo, Hasle Tarn, Parking Platform WÖHR 501
Youtube Logo

ACTIVARE CONȚINUT YOUTUBE

Da, aș dori să mi se afișeze conținut de pe Youtube. Sunt de acord că, făcând acest lucru, datele mele personale vor fi transmise operatorului portalului din care provine conținutul, astfel încât acesta să poată analiza comportamentul meu. Puteți afla mai multe informații în politica noastră de confidențialitate.

Accept
WÖHR Oslo Hasle Tarn, Parking Plattform 501
Oslo, Hasle Tarn, Parking Platform WÖHR 501
Oslo, Hasle Tarn, Parking Platform WÖHR 501

Hasle Tårn / Oslo, Norway / PARKING PLATFORM 501

Cea mai bună utilizare a acestui spațiu de parcare subteran. Sunt disponibile locuri de parcare suplimentare, fără niveluri de parcare sau rampe suplimentare. Mai multe locuri de parcare. Folosind mai puțin spațiu.

Arhitect: Felix Architect, Oslo
Sistem de parcare auto: Platforma de parcare WÖHR 501
 
21 de apartamente moderne au fost finalizate în iunie 2017, în atractivul complex rezidențial Hasle Tårn din Oslo. Fațade mari de sticlă, pardoseli din stejar, o terasă comună pe acoperiș și o grădină comună, ideală pentru relaxare. Acest complex rezidențial este la numai 5-10 minute de centrul orașului Oslo. Cu soluțiile de parcare WÖHR, parcarea subterană a fost echipată optim și compact cu platforme de parcare.
 
Considerăm un standard de calitate, soluțiile atractive privind spațiile de parcare auto!
La Hasle Tårn din Oslo, platforma de parcare WÖHR 501 a creat opt locuri de parcare suplimentare la nivelul parcărilor subterane. Platformele de parcare care se deplasează în lateral sunt dispuse pe două rânduri, în spatele locurilor de parcare convenționale din beton. Un spațiu gol de pe fiecare rând de platforme de parcare deschide calea către locurile de parcare din al doilea sau al treilea rând. Platformele de parcare 501 sunt deplasate și poziționate printr-o operație simplă cu un cip RFID, astfel încât parcarea și manevrarea devin mai rapide și mai confortabile.
 
Datorită amenajării inteligente a platformei de parcare WÖHR 501, au fost create 13 locuri de parcare. O soluție convențională ar fi necesitat un al doilea nivel de parcare subterană și o rampă.
 

Inovații:

Panoul de comandă poate fi acționat folosind un cip RFID.
Comunicarea între panoul de comandă și platforma de parcare se face printr-o conexiune WLAN.
Șinele de alimentare sunt dispuse către tavan, astfel încât, chiar și în caz de gheață, zăpadă și ploaie, este asigurat un flux lin.
 

Specificațiile produsului:

  • Platforma de parcare WÖHR 501/8
  • 3 rânduri de parcare
  • Dintre care 2 cu platforma de parcare WÖHR 501
  • Acționare prin RFID
  • Comunicarea între panoul de comandă și comenzi se face prin conexiune WLAN
  • Șine de alimentare pe tavan
  • Profilul spațiilor de parcare: profil clasic
  • Posibilitatea de a încărca autoturisme electrice