Tel-Aviv-004.jpg
Youtube Logo

ACTIVARE CONȚINUT YOUTUBE

Da, aș dori să mi se afișeze conținut de pe Youtube. Sunt de acord că, făcând acest lucru, datele mele personale vor fi transmise operatorului portalului din care provine conținutul, astfel încât acesta să poată analiza comportamentul meu. Puteți afla mai multe informații în politica noastră de confidențialitate.

Accept
Tel-Aviv-004.jpg

Ahad Ha´am / Tel Aviv, Israel / SLIMPARKER 557

Proiect: Ahad Ha´am, Tel Aviv. Slimparker 557 cu 15 locuri de parcare. Sistem inovator de parcare pentru case și clădiri apropiate, situate în centrul orașului și construite pe suprafețe mici.

Lucrările de reamenajare, reconstrucție și transformare a clădirilor sunt din ce în ce mai supuse cererii de furnizare a unor parcări suplimentare sau îmbunătățite. Capacitatea de a satisface simultan atât solicitări de locuri de parcare suplimentare, cât și de spații verzi suplimentare, seamănă foarte mult cu capacitatea de a face un pătrat dintr-un cerc. Casele și clădirile din centrul orașului strâns aliniate lasă adesea dezvoltatorilor doar porțiunile înguste dintre clădiri și limitele de proprietate pentru a lucra, și astfel a fost dezvoltată versiunea inovatoare WÖHR Slimparker 557.
 
Acest nou sistem de parcare oferă o soluție de succes pentru furnizarea de spații de parcare sub aceste zone intermediare, care sunt adesea înguste, dar destul de lungi. De asemenea, este de multe ori interzis să se construiască pe aceste zone, făcând platforma de transfer necesară pentru intrarea și ieșirea autoturismelor să se ridice și să se coboare „în mod invizibil” . Se poate circula cu autoturismul peste capacul platformei și acesta poate fi configurat și proiectat individual, astfel încât să se integreze în mediul înconjurător (piatră sau cărămidă și/sau asfalt). Nu sunt necesare rampe și scări, permițând astfel fiecărui sistem să găzduiască parcări subterane sigure pentru până la 23 de autoturisme, fără a afecta zonele verzi amplasate deasupra.

PLANURILE PROIECTULUI