Neubau-Sanierung.jpg
Youtube Logo

ACTIVARE CONȚINUT YOUTUBE

Da, aș dori să mi se afișeze conținut de pe Youtube. Sunt de acord că, făcând acest lucru, datele mele personale vor fi transmise operatorului portalului din care provine conținutul, astfel încât acesta să poată analiza comportamentul meu. Puteți afla mai multe informații în politica noastră de confidențialitate.

Accept
Neubau-Sanierung.jpg

PALAZZO COMPOSTELLA GIÀ DOLFIN / Crema, Italy / PARKLIFT 461, 462, 463

În Crema, nordul Italiei, „Palazzo Compostella già Dolfin“ datând din secolul 17 a fost renovat. Întreaga curte este folosită ca parcare mascată.

Parcarea este problematică în special în orașe. Însă un sistem care pare miraculos oferă o soluție aici. Platforme stivuite pentru 1 până la 3 vehicule, sau 2 până la 6 vehicule în configurație cu sistem dublu ”dispar” în subteran. Placa de acoperire decorativă de deasupra unităților rămâne vizibilă și este carosabilă. Sistemele Parklift „invizibile” 461, 462 și 463 permit instalarea, inclusiv adaptarea locurilor de parcare, acolo unde nu există spațiu pentru garaj, sau le creează acolo unde nu ar fi potrivit pentru mediul arhitectural.

Parklift-ul retractabil 462, care oferă spațiu pentru 2 vehicule în dispunere verticală, a fost instalat de 9 ori în această curte pentru a crea un total de 18 locuri de parcare. Curtea rămâne fără vehicule, în ciuda faptului că cerințele de parcare au fost îndeplinite în totalitate. Un garaj de parcare cu rampă și benzi nu ar fi fost posibil sau eficient economic.