WÖHR AUTOPARKSYSTEME GMBH - UNUL DINTRE IMPORTANȚII PRODUCĂTORI INTERNAȚIONALI DE SISTEME DE PARCARE COMPACTE

Suntem experți în dezvoltarea, producerea și instalarea sistemelor de parcare inteligente și echipate cu tehnologie de ultimă oră, pentru autoturisme și biciclete. Proiectele noastre includ sisteme de parcare mecanice, semiautomate și complet automatizate, și sunt situate în cele mai frumoase orașe din lume, oriunde spațiul este limitat și soluțiile compacte de parcare sunt necesare.

Gama Parklift reprezinta versiunea mecanică a sistemelor noastre de parcare. În acest sistem, autoturismele sunt stivuite pe două sau trei niveluri de parcare, unul peste altul. Fiecare sistem simplu stochează două autoturisme, iar sistemele duble sunt pentru patru sau șase locuri de parcare, fiecare. În plus, locurile de parcare sunt disponibile folosind platforme de parcare mecanice și plăci turnante WÖHR, care pot fi rotite sau translatate.

Prin stivuirea și deplasarea compactă, soluțiile de parcare semiautomate, cum ar fi sistemele Combilift și Combiparker, permit amenajarea locurilor de parcare pentru până la 31 de autoturisme cu diferite dimensiuni, într-un singur sistem de parcare. Sistemele Slimparker și Crossparker funcționează pe același principiu. Aceste sisteme sunt amplasate în subteran, lăsând spațiu liber suprateran, pentru deplasarea autoturismelor. Sistemele de parcare complet automatizate sunt soluții actuale pentru parcarea compactă în centrele urbane aglomerate.

La sistemele de parcare complet automatizate, cum sunt solutțile Levelparker, Parksafe și Multiparker, locul de parcare este adus către șofer și nu invers. Zonele de transfer facilitează intrarea și ieșirea din sistemul de parcare, fără manevre complexe. Un lift vertical transferă autoturismele pe platformele de parcare din sistemul de rafturi. În acest mod, autoturismele sunt  parcate în siguranță. Soluțiile automate de parcare pot stoca pe diferite niveluri, câteva sute de mașini, în turnuri sau sisteme de rafturi înalte.

Sistemul automat de parcare Bikesafe poate stoca în siguranță biciclete clasice și electrice, într-un mod compact, în varianta turn, subteran sau mixt.

PRODUSE POPULARE

LEVELPARKER 590

Minunea spațială complet automată Levelparker 590: sistemul de parcare care aduce economie de spațiu, cu dispunerea pe un singur rând și cu 2 până la 5 niveluri de parcare, fără rampe sau căi de rulare suplimentare.

PARKLIFT 450

Sistem Parklift 450 este conceput să îl înlocuiască pe predecesorul său, Parklift 440. Avantajele acestui sistem recent redezvoltat constau în dimensiunile reduse de instalare, în timp ce dimensiunile autoturismului rămân neschimbate.

ULTIMELE PROIECTE

Chapultepec Uno

Ciudad de Mexico este un oraș care face viața de zi cu zi dificilă: poluarea aerului, poluarea luminoasă, cutremure, străzi aglomerate, în plus față de dimensiunea enormă a metropolei cu 22 de milioane de locuitori. Locuințele și locurile de parcare nu sunt suficiente. Noul turn Chapultepec Uno găzduiește birouri, apartamente și camere ale mărcii hoteliere de lux Ritz Carlton. Clădirea de lux marchează granița dintre mega-oraș și oaza de calm.

Les Deux, Taubertstraße

LES DEUX Taubertstraße / Berlin, GERMANIA / Combilift 542 543 Vilele de lux „Les Deux” din Berlin - 18 locuri de parcare confortabile în sistemele de parcare Combilift 542 și 543. În noua construcție a două vile în stil clasic din zona Grunewald din Berlin, locuitorii parchează în Combilift, un sistem care oferă economie de spațiu.