Jaffa-Tel-Aviv.jpg
Youtube Logo

ACTIVARE CONȚINUT YOUTUBE

Da, aș dori să mi se afișeze conținut de pe Youtube. Sunt de acord că, făcând acest lucru, datele mele personale vor fi transmise operatorului portalului din care provine conținutul, astfel încât acesta să poată analiza comportamentul meu. Puteți afla mai multe informații în politica noastră de confidențialitate.

Accept
Jaffa-Tel-Aviv.jpg

JAFFA / TEL AVIV, Israel / LIFTURI DE PARCARE, PLATFORMĂ DE PARCARE, PLĂCI ROTATIVE

Renovarea și extinderea unei biserici armenești cu 20 de locuri de parcare pe Parklift 313, 402 și 440, inclusiv platformă de parcare 504 și 2 plăci rotative 505.

Douăzeci și două de apartamente de lux au fost ridicate în complexul de clădiri al bisericii armenești vechi de 800 de ani din orașul istoric Jaffa. Douăzeci de locuri de parcare au fost construite la comandă în spații foarte restrânse în vechea criptă, fiind accesate în configurație stivuită folosind o placă rotativă și o platformă de transport. Spațiul vertical disponibil în nișele criptei a fost folosit pentru a crea două niveluri de parcare. Gropile asigură o parcare independentă pe ambele niveluri. Mesele rotative din podea permit accesarea locurilor de parcare din aleea îngustă. Animația prezintă și cum este parcată o mașină folosind o platformă ce glisează în lateral.