Shadow Play / Melbourne, Australia / Multiparker 740

Melbourne, Shadow Play: Stocare pe verticală pentru 150 de autoturisme într-un sistem Multiparker 740

Arhitect: Elenberg Fraser Architects
Sistem de parcare: WÖHR Multiparker 740

În cel de-al doilea oraș ca mărime al Australiei, cunoscutul birou al arhitectului Elenberg Fraser a construit un alt zgârie-nori extraordinar.
Shadow Play cu o înălțime de 153 m este o clădire rezidențială de primă clasă, care vine cu un design frumos și un confort de lux. Puteți găsi mai mult de 630 de apartamente, un centru spa, piscină pe acoperiș, multe magazine, restaurante și baruri, în proiectul extraordinar.
În plus, există un sistem de parcare complet automatizat, de înaltă tehnologie, pentru 150 de autoturisme, care pot fi stocate în siguranță, confortabil și care economisește foarte mult spațiu. Cu o amprentă la sol de aprox. 450 mp, autoturismele sunt stocate pe 11 niveluri de parcare, într-un raft înalt.

Spațiul pentru activități cotidiene devine din ce în ce mai prețios și trebuie planificat într-un mod futurist. Construind într-un mod compact, apartamente cu planuri inteligente și soluții de parcare - acestea sunt abordările pentru a transforma zonele urbane în spații de locuit atractive. Proiecte precum zgârie-norii Shadow Play contribuie la dezvoltarea planificării orașelor.

Specificații proiect:


- WÖHR Multiparker 740
- 2 zone de transfer cu dispozitiv de rotire
- 11 niveluri de parcare
- Funcționare prin cip RFID
- Lungimea max. a autoturismului 525 cm
- Înălțimea max. a autoturismului 200 cm
- Lățimea max. a autoturismului 220 cm
- Suprafața totală de parcare aprox. 450 mp
- Suprafața pe loc de parcare aprox. 2,8 mp
- Capacitate de parcare 30-47 de autoturisme/oră

PLANURILE PROIECTULUI